T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü Kaman Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 02/08/2019

Kaman Devlet Hastanesi 1992 yılında yapımı gerçekleşen A - B Blok (Yıkımları Gerçekleşmiş) ve C Blok olarak 50 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye başlamıştır. Kaman Devlet Hastanesi yapımı tamamlanan yeni binasına 08.06.2018 tarihinde taşınmış toplam 15.590 metrekare alanda yeni modern binasında 75 Yatak kapasitesi ile hizmet vermeye başlamıştır.

Merkez, kasaba ve köyleri ile birlikte 37.223 kişilik bir nüfusa hitap etmektedir. Hastanemiz bodrum kat üzerine kurulu üç kattan oluşmaktadır. Hastanemiz binasının ön ve yan cephesinde park alanları bahçe ve diğer boş alanlarda ise dinlenmek için tahsis edilmiş kamelyalarımız bulunmaktadır.

Bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından biri olan hastanemizde; kaliteli, çağdaş, güler yüzlü hizmet anlayışı ile modern tıbbın öngördüğü tanı ve tedavi yöntemleri uygulanmakta olup, kalite standartlarına uygun poliklinik ve yataklı servisleri, gelişmiş görüntüleme sistemleri, laboratuvarı ve ameliyathanesi ve acil servisi ile tam teşekküllü modern bir hastane olarak hizmet vermeye devam etmektedir.